Christian Wass – Talare & författare

 
Vi människor är makalösa på att ställa om till förändrade livssituationer. Men hur går det till rent konkret? Vilka faktorer kan hjälpa till att driva oss framåt? Och framför allt; hur förbereder man sig på förändringar?
 
I den här föreläsningen tas du med på en inspirerande livsberättelse med fokus på förändringens olika faser. Det blir hög igenkänningsfaktor, skratt och allvar från en föreläsare med mycket självdistans och glimten i ögat. Dessutom kommer du få konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll.
 
Kom själv, ta med dina vänner eller hela arbetslaget på en kväll som garanterat kommer lämna avtryck!
 
Christian Wass, som efter en olycka i 20-årsåldern är rullstolsburen, möter varje år tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar runt om i landet. Han har blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA och blivit nominerad till talarpriser. För sin självbiografi, ”Invalido – på ett ögonblick förändrades allt”, blev Christian nominerad till Augustpriset. Han driver även en av Sveriges största Facebooksidor, ”Vi har kraften c/o Christian Wass”, med över 90 000 följare.
 
Exempel ur föreläsningen:
Förändringens olika faser.
Ditt eget ansvar i processen.
3 konkreta förändringsverktyg.
Tillsammans blir vi starkare.
 
Tillfällen:
Personalutveckling
Ledarskapsutveckling
Teambuilding
Inspirationsboost
 
Längden på föreläsningen kan varieras från 45 – 150 min.